skip to main |
skip to sidebar
Includ in capitolul 10-20-30 de minute acesta mancare simpla.
Avem nevoie pentru 2 persoane de :
200 g tagliatelle
150 g branza de burduf grasa
30 ml ulei
3 rosii
sare ,piper
o crenguta de rozmarin
Fierbem tagliatellele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp framantam branza cu putina sare si piper.
Taiem rosiile felii sau cuburi.
Taiem marunt frunzulitele de rozmarin.
Cand pastele au fiert,le strecuram,dar nu le spalam cu apa.
Putina apa de la fiert care ramane pe ele,va forma in combinatie cu branza un sos delicios.
De la Jamie Oliver....citire :)
Le punem intr-o cratita cu putin ulei,adaugam branza,feliile de rosii si frunzele de rozmarin.
Punem pe foc inca 3 minute si invartim pana se topeste branza.
Daca mancarea e calda si branza de calitate,o sa se intinda pe furculita.
Punem in farfurii.
Va asigur ca nu dureaza mai mult de 20 de minute.
Pus si simplu, delicios !
Pofta buna !
marți, 9 martie 2010
Tagliatelle cu sos de branza si rosii
Includ in capitolul 10-20-30 de minute acesta mancare simpla.
Avem nevoie pentru 2 persoane de :
200 g tagliatelle
150 g branza de burduf grasa
30 ml ulei
3 rosii
sare ,piper
o crenguta de rozmarin
Fierbem tagliatellele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp framantam branza cu putina sare si piper.
Taiem rosiile felii sau cuburi.
Taiem marunt frunzulitele de rozmarin.
Cand pastele au fiert,le strecuram,dar nu le spalam cu apa.
Putina apa de la fiert care ramane pe ele,va forma in combinatie cu branza un sos delicios.
De la Jamie Oliver....citire :)
Le punem intr-o cratita cu putin ulei,adaugam branza,feliile de rosii si frunzele de rozmarin.
Punem pe foc inca 3 minute si invartim pana se topeste branza.
Daca mancarea e calda si branza de calitate,o sa se intinda pe furculita.
Punem in farfurii.
Va asigur ca nu dureaza mai mult de 20 de minute.
Pus si simplu, delicios !
Pofta buna !
Despre mine
- Lia
- " In satul meu ", Din NORD
- Un om intre oameni ,pisici si caini.
Labels
8 Martie
(2)
Afumaturi
(1)
Amandine
(1)
animale
(4)
Aperitive
(13)
Asaf Avidan
(2)
Bauturi
(5)
Biscuiti
(1)
Budinci sarate
(1)
Carnati
(2)
Carne de pui
(1)
Cartofi
(1)
Ce este ?
(3)
Ceaun
(1)
Chec
(1)
Chec cu ciocolata
(1)
Chec. Dulciuri
(1)
Christoph Waltz
(1)
Cina
(1)
Ciocolata
(2)
Ciocolata de casa
(1)
Ciocolata italina
(1)
Ciocolata.
(1)
Ciorba
(1)
Ciorbe
(2)
Clatite
(1)
Coada de vita
(1)
Comfort food
(3)
Concurs
(1)
Condimente si Verdeturi
(3)
Craciun
(1)
Detoxifierea
(7)
DIETA
(14)
Diverse
(3)
Django Unchained
(1)
Dragobete
(1)
Dulceata
(1)
Dulciuri
(51)
Dulciuri dospite
(1)
Enervari
(1)
Farmacia naturii
(2)
Filme
(1)
Flori
(1)
Ganduri
(1)
Gem
(1)
Gem si Dulceata
(10)
Gogonele
(1)
Gradina
(2)
Gratar
(1)
Gratin
(3)
Gulyas
(2)
hering
(1)
Inghetata
(3)
Jeleu.
(1)
La masa cu Lia
(9)
La mult ani
(1)
Lime
(1)
Linzer
(1)
Macarons
(1)
Mancare ca la Mama acasa
(10)
Martie
(1)
Meniu
(1)
Menta
(1)
Mere
(2)
Mic dejun
(15)
Muraturi
(1)
Musaca .Carne de pui
(1)
Muschiulet
(1)
Muzica
(21)
Muzica .
(1)
Navettes de Marseille
(1)
Navettes provencal
(1)
Nectar Suc Sirop
(3)
Nes
(1)
Paine
(1)
Paine si placinte
(9)
Pamant
(1)
Parerea mea .
(1)
Paste 2010
(2)
Paste 2011
(1)
Paste fainoase
(5)
Pasti
(1)
Pasti 2012
(1)
Pasti 2013
(2)
peste
(1)
Petre
(1)
Piatra
(1)
Piatra de gatit.
(1)
Placinta cu mere
(1)
Povesti cu Lia
(27)
Prajitura cu alune
(1)
Prajitura cu mac
(1)
Prajitura cu mac.
(1)
Prajitura cu mere
(1)
Prajitura cu visine 1
(1)
Prajitura cu visine 2
(1)
Prajituri
(2)
Premii
(5)
Retete cu peste
(4)
Retete Exotice
(6)
Retete fara carne
(11)
Retete rapide
(4)
Sa mai si radem
(1)
Salam de biscuiti
(1)
Salam de ciocolata
(1)
salata
(1)
Salata de Boeuf
(1)
sfecla
(1)
Slanina
(2)
Sos
(2)
Supa
(14)
Supe
(2)
Tarte sarate
(1)
Turta dulce
(1)
Un bun ramas
(1)
Urari
(9)
Vara
(2)
Vinete
(1)
Zacusca
(1)
Zambete
(1)
Postări populare
Blog Archive
-
►
2013
(32)
- ► septembrie (1)
-
►
2012
(53)
- ► septembrie (1)
-
►
2011
(116)
- ► septembrie (5)
-
▼
2010
(113)
- ► septembrie (10)
-
▼
martie
(22)
- Domnisoara Urzica
- Floricele de Buna Vestire
- Mic dejun mobilizator !
- Premiu prietenos :)
- Clatite cu Lamaie
- Oua Umplute
- Salata de paste cu ton
- Mancare din carne de porc cu prune uscate si Somme...
- Gratin cu Penne rigate, rosii,masline si cascaval
- Prajitura cu Mac
- Premiu de la Iepuras
- Mic dejun Ardelenesc
- "Painea noastra cea de toate zilele"
- Tagliatelle cu sos de branza si rosii
- Couscous Cu Pui si Mango
- Premiu pentru toti PRIETENII VIRTUALI !
- De la Mimi cu dragoste...
- Ce poate iesi cand nu ai inspiratie
- Minciunele,sau Pseudo-gogosi imbarligate :)
- Supa de Iarna cu ciuperci Pleurotus
- O dimineata ca oricare
- Sa gatim sub Presiune !
Va invit pe Site :
Persoane interesate
http://simplitaly.wordpress.com/
-
-
Valea Loarei și foștii ei bogațiAcum 16 ore
-
-
Mărul fermecat în sos de ciocolatăAcum 19 ore
-
-
COMPOSTA DI ZUCCAAcum 22 de ore
-
-
-
-
Strauben (desert tipic tirolez)Acum o săptămână
-
Usare Sketchbook Pro per il bilanciamento coloreAcum o săptămână
-
Placinta sarata cu telemeaAcum 2 săptămâni
-
Mini tarte cu crema de vanilie si fructeAcum 4 săptămâni
-
Musaca de vinete cu dovleceiAcum 4 săptămâni
-
Torta rovesciata alle susineAcum 2 luni
-
Salată cu cartofi și verdețuriAcum 4 luni
-
Hello world!Acum 6 luni
-
-
-
-
BROOKIESAcum un an
-
Кекс с рикота и сливиAcum 2 ani
-
-
-
-
-
Hello world!Acum 3 ani
-
-
Cozonac tip PanettoneAcum 3 ani
-
Prajitura cu mere si biscuitiAcum 5 ani
-
Prajitura cu mere si crema de vanilieAcum 5 ani
-
Tocana de iepure cu pastai lateAcum 5 ani
-
Cum funcționează soluțiile adBlock?Acum 6 ani
-
-
Bancul zilei 18 iulie 2019Acum 6 ani
-
-
-
Cozonac Impleticit - Adi HădeanAcum 6 ani
-
Dulce vegan cu zmeuraAcum 7 ani
-
M.D.Acum 7 ani
-
Hristos a Inviat!!Acum 7 ani
-
Ghiveci călugărescAcum 7 ani
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 7 ani
-
TORT LUMEA LUI GUMBALLAcum 7 ani
-
Supa de wontonAcum 8 ani
-
-
Inchid blogul!Acum 8 ani
-
Unt de casaAcum 8 ani
-
-
Nefericitul din Jurnalul FericiriiAcum 8 ani
-
Fursecuri LinzerAcum 8 ani
-
-
-
Vietnam subiectiv (4)Acum 9 ani
-
O calatorie spiritualaAcum 9 ani
-
-
-
Aniversary cakeAcum 9 ani
-
CHEC APERITIVAcum 9 ani
-
1 MARTIE 2016Acum 9 ani
-
Supa de linteAcum 9 ani
-
-
Promisiunea, acest bănuţ găurit.Acum 9 ani
-
-
Peltea de gutuiAcum 10 ani
-
TorturiAcum 10 ani
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 10 ani
-
-
strudel cu mere 2Acum 10 ani
-
-
-
BrownieAcum 10 ani
-
Beach Paradise WallpaperAcum 10 ani
-
Miercurea fara cuvinteAcum 11 ani
-
Cheonggyecheon Stream, SeoulAcum 11 ani
-
-
Porcus MaximusAcum 11 ani
-
PUI KIEVAcum 11 ani
-
Cheesecake SeimaAcum 11 ani
-
Supa de Oase - Cum?Acum 11 ani
-
Soufflé au Chocolat/Sufleu de ciocolataAcum 11 ani
-
Cinci cani-Cinque tazzeAcum 11 ani
-
-
-
-
-
-
-
La revedereAcum 12 ani
-
FUNNEL CAKEAcum 12 ani
-
Prajitura cu nuca si ciocolataAcum 12 ani
-
Bârfa noastră cea de toate zileleAcum 12 ani
-
-
Salmorejo con TofuAcum 13 ani
-
Baclava (Baklava)Acum 13 ani
-
Trufe rawAcum 13 ani
-
PianoAcum 13 ani
-
Kaiser de casaAcum 13 ani
-
PapanasiAcum 13 ani
-
Minunatii in gradina taAcum 13 ani
-
Galuste cu prune- varianta cu maiaAcum 14 ani
-
-
-
Gallery: Favorite Jazz Fest EatsAcum 14 ani
-
Doar priviti, fara sa miscati!Acum 14 ani
-
Shina sobaAcum 14 ani
-
-
-
Saramurarea carniiAcum 14 ani
-
-
-
Tort cu zmeura si ciocolataAcum 15 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu