marți, 9 martie 2010

Tagliatelle cu sos de branza si rosii





Includ in capitolul 10-20-30 de minute acesta mancare simpla.
Avem nevoie pentru 2 persoane de :

200 g tagliatelle
150 g branza de burduf grasa
30 ml ulei
3 rosii
sare ,piper
o crenguta de rozmarin

Fierbem tagliatellele in apa cu sare conform instructiunilor de pe pachet.
Intre timp framantam branza cu putina sare si piper.
Taiem rosiile felii sau cuburi.
Taiem marunt frunzulitele de rozmarin.
Cand pastele au fiert,le strecuram,dar nu le spalam cu apa.

Putina apa de la fiert care ramane pe ele,va forma in combinatie cu branza un sos delicios.
De la Jamie Oliver....citire :)

Le punem intr-o cratita cu putin ulei,adaugam branza,feliile de rosii si frunzele de rozmarin.
Punem pe foc inca 3 minute si invartim pana se topeste branza.
Daca mancarea e calda si branza de calitate,o sa se intinda pe furculita.
Punem in farfurii.
Va asigur ca nu dureaza mai mult de 20 de minute.
Pus si simplu, delicios !
Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails