Un film de vazut.
Care incearca la modul romantic,sa raspunda unui "daca",lasat fara raspuns timp de 50 de ani.
Imaginile,culorile,lumina si parfumul Veronei,Toscanei,Sienei,insotesc aceasta poveste .
Daca iubiti Italia,veti gasi o particica din ea in acest film.
Povestea filmului se suprapune perfect peste povestea din viata reala a celor doi actori,
Franco Nero si Vanessa Redgrave.
In realitate, Vanessa Redgrave si Franco Nero s-au intalnit si s-au indragostit in 1966, la filmarile pentru "Camelot." Au un fiu impreuna.
La scurta vreme s-au despartit.
Fiecare dintre ei si-a refacut viata avand familie si copii.
In anul 2006,si-au reunit destinele, in fata familiei si prietenilor.
Exista o replica in film care inseamna foarte mult pentru ei doi.
Cand Claire ii spune lui Lorenzo "Sorry I'm late", incercand sa se scuze ca l-a lasat sa o astepte timp de 50 de ani, Lorenzo ii raspunde astfel:
"When we speak about love, it's never too late".
skip to main |
skip to sidebar
sâmbătă, 12 februarie 2011
Despre mine

- Lia
- " In satul meu ", Din NORD
- Un om intre oameni ,pisici si caini.
Labels
8 Martie
(2)
Afumaturi
(1)
Amandine
(1)
animale
(4)
Aperitive
(13)
Asaf Avidan
(2)
Bauturi
(5)
Biscuiti
(1)
Budinci sarate
(1)
Carnati
(2)
Carne de pui
(1)
Cartofi
(1)
Ce este ?
(3)
Ceaun
(1)
Chec
(1)
Chec cu ciocolata
(1)
Chec. Dulciuri
(1)
Christoph Waltz
(1)
Cina
(1)
Ciocolata
(2)
Ciocolata de casa
(1)
Ciocolata italina
(1)
Ciocolata.
(1)
Ciorba
(1)
Ciorbe
(2)
Clatite
(1)
Coada de vita
(1)
Comfort food
(3)
Concurs
(1)
Condimente si Verdeturi
(3)
Craciun
(1)
Detoxifierea
(7)
DIETA
(14)
Diverse
(3)
Django Unchained
(1)
Dragobete
(1)
Dulceata
(1)
Dulciuri
(51)
Dulciuri dospite
(1)
Enervari
(1)
Farmacia naturii
(2)
Filme
(1)
Flori
(1)
Ganduri
(1)
Gem
(1)
Gem si Dulceata
(10)
Gogonele
(1)
Gradina
(2)
Gratar
(1)
Gratin
(3)
Gulyas
(2)
hering
(1)
Inghetata
(3)
Jeleu.
(1)
La masa cu Lia
(9)
La mult ani
(1)
Lime
(1)
Linzer
(1)
Macarons
(1)
Mancare ca la Mama acasa
(10)
Martie
(1)
Meniu
(1)
Menta
(1)
Mere
(2)
Mic dejun
(15)
Muraturi
(1)
Musaca .Carne de pui
(1)
Muschiulet
(1)
Muzica
(21)
Muzica .
(1)
Navettes de Marseille
(1)
Navettes provencal
(1)
Nectar Suc Sirop
(3)
Nes
(1)
Paine
(1)
Paine si placinte
(9)
Pamant
(1)
Parerea mea .
(1)
Paste 2010
(2)
Paste 2011
(1)
Paste fainoase
(5)
Pasti
(1)
Pasti 2012
(1)
Pasti 2013
(2)
peste
(1)
Petre
(1)
Piatra
(1)
Piatra de gatit.
(1)
Placinta cu mere
(1)
Povesti cu Lia
(27)
Prajitura cu alune
(1)
Prajitura cu mac
(1)
Prajitura cu mac.
(1)
Prajitura cu mere
(1)
Prajitura cu visine 1
(1)
Prajitura cu visine 2
(1)
Prajituri
(2)
Premii
(5)
Retete cu peste
(4)
Retete Exotice
(6)
Retete fara carne
(11)
Retete rapide
(4)
Sa mai si radem
(1)
Salam de biscuiti
(1)
Salam de ciocolata
(1)
salata
(1)
Salata de Boeuf
(1)
sfecla
(1)
Slanina
(2)
Sos
(2)
Supa
(14)
Supe
(2)
Tarte sarate
(1)
Turta dulce
(1)
Un bun ramas
(1)
Urari
(9)
Vara
(2)
Vinete
(1)
Zacusca
(1)
Zambete
(1)
Postări populare
Blog Archive
-
►
2013
(32)
- ► septembrie (1)
-
►
2012
(53)
- ► septembrie (1)
-
▼
2011
(116)
- ► septembrie (5)
-
▼
februarie
(21)
- Povesti din Cristale
- Gaina in iarna
- Sa reciclam !
- Supa de pui cu varza de Bruxelles
- Ocaua mica
- Gaşca mea
- Nudli
- Too much Ego will kill your Talent
- Carbonara alla Rumena ?
- Ton cu mazare si sos de portocala
- La Dana & Bob
- Letters to Juliet
- Sarmale cu Păsat si Varza murata
- Păsat pentru sarmale
- Mamaliga ei de viata !
- Sos Olandez
- The Family Man
- Sambata Feb...rila
- ROA - Ne Place !
- Prajitura cu Branza si bezea
- Sos tartar lejer
Va invit pe Site :
Persoane interesate
http://simplitaly.wordpress.com/
-
-
Granita de pepene galben cu un twistAcum 13 ore
-
-
-
Skillet LasagnaAcum o zi
-
RuhigAcum 2 zile
-
-
Dezvrăjirea de PortugaliaAcum o săptămână
-
-
Piept de pui marinat in iaurtAcum 2 săptămâni
-
Schiacciata cu cartofi (tarta subtire, italiana)Acum 5 săptămâni
-
Hello world!Acum o lună
-
-
Uova sode ripiene con crema di avocadoAcum 2 luni
-
-
-
-
-
-
-
BROOKIESAcum un an
-
Кекс с рикота и сливиAcum un an
-
-
-
-
-
Hello world!Acum 2 ani
-
-
Cozonac tip PanettoneAcum 3 ani
-
Prajitura cu mere si biscuitiAcum 5 ani
-
Prajitura cu mere si crema de vanilieAcum 5 ani
-
Tocana de iepure cu pastai lateAcum 5 ani
-
Cum funcționează soluțiile adBlock?Acum 5 ani
-
-
Bancul zilei 18 iulie 2019Acum 5 ani
-
-
-
Cozonac Impleticit - Adi HădeanAcum 6 ani
-
Dulce vegan cu zmeuraAcum 6 ani
-
M.D.Acum 7 ani
-
Hristos a Inviat!!Acum 7 ani
-
Ghiveci călugărescAcum 7 ani
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 7 ani
-
TORT LUMEA LUI GUMBALLAcum 7 ani
-
Supa de wontonAcum 7 ani
-
-
Inchid blogul!Acum 7 ani
-
Unt de casaAcum 8 ani
-
-
Nefericitul din Jurnalul FericiriiAcum 8 ani
-
Fursecuri LinzerAcum 8 ani
-
-
-
Vietnam subiectiv (4)Acum 8 ani
-
O calatorie spiritualaAcum 8 ani
-
-
-
Aniversary cakeAcum 9 ani
-
CHEC APERITIVAcum 9 ani
-
1 MARTIE 2016Acum 9 ani
-
Supa de linteAcum 9 ani
-
-
Promisiunea, acest bănuţ găurit.Acum 9 ani
-
-
Peltea de gutuiAcum 9 ani
-
TorturiAcum 9 ani
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 9 ani
-
-
strudel cu mere 2Acum 10 ani
-
-
-
BrownieAcum 10 ani
-
Beach Paradise WallpaperAcum 10 ani
-
Miercurea fara cuvinteAcum 10 ani
-
Cheonggyecheon Stream, SeoulAcum 10 ani
-
-
Porcus MaximusAcum 10 ani
-
PUI KIEVAcum 10 ani
-
Cheesecake SeimaAcum 11 ani
-
Supa de Oase - Cum?Acum 11 ani
-
Soufflé au Chocolat/Sufleu de ciocolataAcum 11 ani
-
Cinci cani-Cinque tazzeAcum 11 ani
-
-
-
-
-
-
-
La revedereAcum 12 ani
-
FUNNEL CAKEAcum 12 ani
-
Prajitura cu nuca si ciocolataAcum 12 ani
-
Bârfa noastră cea de toate zileleAcum 12 ani
-
-
Salmorejo con TofuAcum 12 ani
-
Baclava (Baklava)Acum 12 ani
-
Trufe rawAcum 12 ani
-
PianoAcum 13 ani
-
Kaiser de casaAcum 13 ani
-
PapanasiAcum 13 ani
-
Minunatii in gradina taAcum 13 ani
-
Galuste cu prune- varianta cu maiaAcum 13 ani
-
-
-
Gallery: Favorite Jazz Fest EatsAcum 14 ani
-
Doar priviti, fara sa miscati!Acum 14 ani
-
Shina sobaAcum 14 ani
-
-
-
Saramurarea carniiAcum 14 ani
-
-
-
Tort cu zmeura si ciocolataAcum 15 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
2 comentarii:
Imi doresc sa ajung si eu pe acolo, poate chiar in curand. Intr-adevar, un film de vazut, macar pentru peisaje si locuri, daca nu si pentru celelalte argumente. E pe lista, sper sa-l obtin in curand. Rezerv un Chianti pentru el :)
Da merita intradevar chiar si numai pentru atmosfera.
Vizionare placuta.
Trimiteți un comentariu