Powered By Blogger

duminică, 11 aprilie 2010

Crenvursti in aluat








Ce sa mancam in seara asta ?
In frigider aveam niste crenvursti trasi in vid,asa ca le-am zis :

Crenvursti in aluat scrie pe voi !

Aluat :

300 g faina
150 ml apa calduta
5 g drojdie uscata
1 lingurita zahar
putina sare
putin ulei

L-am framantata si l-am lasat sa creasca 30 de minute.
L-am ipartit in 6 .





Am intins fiecare bila si am pus pe mijloc un crenvurst si bucatele de mozzarella.
Am sigilat fiecare bucata si i-am dat forma de baton.
Le-am asezat pe hartie de copt si le-am mai lasat sa creasca 20 de minute.
Le-am pensulat cu apa si am presarat susan.




Am pus tava la cuptor pentru 40 de minute.
Dedesubtul tavii am pus o tavita cu apa.Aburii formati,fac aluatul mai pufos.
Am servit cu mustar si ketchup.
Nu e genial,dar e multumitor pentru o cina de sambata seara.


6 comentarii:

sarah spunea...

cred ca este prima data cand vad ca cineva pune mozzarella in aceasta reteta.cu siguranta au iesit deliciosi.o sa incerc si eu dar pentru ora ceaiului sau la micul dejun deoarece la cine sotul meu nu poate fara orez :D
pupici

pansy spunea...

esti o harnicuta !prea ii rasfeti cu atatea bunatati !

Mrs. Green Foot spunea...

Fain! Chiar ma batea gandul sa fac asa ceva, dar nu stiam ce aluat sa folosesc. Mersi de idee :)

Anonim spunea...

Azi am făcut şi eu aşa ceva... mulţumim de idee!

Lia spunea...

Sa va fie de bine . :)
Ma bucur ca v-a fost de folos reteta mea . :)

Lia spunea...

Sa va fie de bine . :)
Ma bucur ca v-a fost de folos reteta mea . :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails