skip to main |
skip to sidebar
O mancare simpla ,aspectuoasa si foarte buna.
Avem nevoie pentru pure de :
-400 g mazare congelata.E de preferat celei la conserva pentru ca pastreaza mai bine verdele acela proaspat.
-100 ml ulei sau unt
-sare,piper
-2-3 catei de usturoi
-putina apa calda care va ramane de la fiertul mazarii.
-marar verde
Pentru morcovii caramelizati :
-100 g unt
-1 lingurita miere
-zeama de la jumatatede lamaie
-2 morcovi
-sare
Pureul de mazare :
Fierbem mazarea congelata 10 minute in apa cu sare.
Punem in blender mazarea,uleiul,usturoiul,sare ,piper,marar si apa calda doar cat sa obtineti un pure de consistenta dorita.
Mie imi place sa-si pastreze forma.
Morcovii caramelizati :
Curatati si spalati morcovii.
Taiati-i in lamele foarte fine ,pe lungime.
Puneti in tava untul.Adaugam morcovii,mierea si sarea.
Lasam in tava pana cand se inmoaie morcovii iar mierea le da o tenta usor caramelizata.
Totul dureaza vreo 3 minute.
Tragem deoparte si stopim cu lamaie.
Servim pureul de mazare cu morcovi,langa orice file de peste.
Eu am facut Tilapia,uns cu putin ulei de masline, in hirtie perament la cuptor.
Pofta buna !
joi, 29 aprilie 2010
Pure de mazare cu morcovi caramelizati si file de Tilapia
O mancare simpla ,aspectuoasa si foarte buna.
Avem nevoie pentru pure de :
-400 g mazare congelata.E de preferat celei la conserva pentru ca pastreaza mai bine verdele acela proaspat.
-100 ml ulei sau unt
-sare,piper
-2-3 catei de usturoi
-putina apa calda care va ramane de la fiertul mazarii.
-marar verde
Pentru morcovii caramelizati :
-100 g unt
-1 lingurita miere
-zeama de la jumatatede lamaie
-2 morcovi
-sare
Pureul de mazare :
Fierbem mazarea congelata 10 minute in apa cu sare.
Punem in blender mazarea,uleiul,usturoiul,sare ,piper,marar si apa calda doar cat sa obtineti un pure de consistenta dorita.
Mie imi place sa-si pastreze forma.
Morcovii caramelizati :
Curatati si spalati morcovii.
Taiati-i in lamele foarte fine ,pe lungime.
Puneti in tava untul.Adaugam morcovii,mierea si sarea.
Lasam in tava pana cand se inmoaie morcovii iar mierea le da o tenta usor caramelizata.
Totul dureaza vreo 3 minute.
Tragem deoparte si stopim cu lamaie.
Servim pureul de mazare cu morcovi,langa orice file de peste.
Eu am facut Tilapia,uns cu putin ulei de masline, in hirtie perament la cuptor.
Pofta buna !
Despre mine

- Lia
- " In satul meu ", Din NORD
- Un om intre oameni ,pisici si caini.
Labels
8 Martie
(2)
Afumaturi
(1)
Amandine
(1)
animale
(4)
Aperitive
(13)
Asaf Avidan
(2)
Bauturi
(5)
Biscuiti
(1)
Budinci sarate
(1)
Carnati
(2)
Carne de pui
(1)
Cartofi
(1)
Ce este ?
(3)
Ceaun
(1)
Chec
(1)
Chec cu ciocolata
(1)
Chec. Dulciuri
(1)
Christoph Waltz
(1)
Cina
(1)
Ciocolata
(2)
Ciocolata de casa
(1)
Ciocolata italina
(1)
Ciocolata.
(1)
Ciorba
(1)
Ciorbe
(2)
Clatite
(1)
Coada de vita
(1)
Comfort food
(3)
Concurs
(1)
Condimente si Verdeturi
(3)
Craciun
(1)
Detoxifierea
(7)
DIETA
(14)
Diverse
(3)
Django Unchained
(1)
Dragobete
(1)
Dulceata
(1)
Dulciuri
(51)
Dulciuri dospite
(1)
Enervari
(1)
Farmacia naturii
(2)
Filme
(1)
Flori
(1)
Ganduri
(1)
Gem
(1)
Gem si Dulceata
(10)
Gogonele
(1)
Gradina
(2)
Gratar
(1)
Gratin
(3)
Gulyas
(2)
hering
(1)
Inghetata
(3)
Jeleu.
(1)
La masa cu Lia
(9)
La mult ani
(1)
Lime
(1)
Linzer
(1)
Macarons
(1)
Mancare ca la Mama acasa
(10)
Martie
(1)
Meniu
(1)
Menta
(1)
Mere
(2)
Mic dejun
(15)
Muraturi
(1)
Musaca .Carne de pui
(1)
Muschiulet
(1)
Muzica
(21)
Muzica .
(1)
Navettes de Marseille
(1)
Navettes provencal
(1)
Nectar Suc Sirop
(3)
Nes
(1)
Paine
(1)
Paine si placinte
(9)
Pamant
(1)
Parerea mea .
(1)
Paste 2010
(2)
Paste 2011
(1)
Paste fainoase
(5)
Pasti
(1)
Pasti 2012
(1)
Pasti 2013
(2)
peste
(1)
Petre
(1)
Piatra
(1)
Piatra de gatit.
(1)
Placinta cu mere
(1)
Povesti cu Lia
(27)
Prajitura cu alune
(1)
Prajitura cu mac
(1)
Prajitura cu mac.
(1)
Prajitura cu mere
(1)
Prajitura cu visine 1
(1)
Prajitura cu visine 2
(1)
Prajituri
(2)
Premii
(5)
Retete cu peste
(4)
Retete Exotice
(6)
Retete fara carne
(11)
Retete rapide
(4)
Sa mai si radem
(1)
Salam de biscuiti
(1)
Salam de ciocolata
(1)
salata
(1)
Salata de Boeuf
(1)
sfecla
(1)
Slanina
(2)
Sos
(2)
Supa
(14)
Supe
(2)
Tarte sarate
(1)
Turta dulce
(1)
Un bun ramas
(1)
Urari
(9)
Vara
(2)
Vinete
(1)
Zacusca
(1)
Zambete
(1)
Postări populare
Blog Archive
-
►
2013
(32)
- ► septembrie (1)
-
►
2012
(53)
- ► septembrie (1)
-
►
2011
(116)
- ► septembrie (5)
-
▼
2010
(113)
- ► septembrie (10)
-
▼
aprilie
(18)
- Pure de mazare cu morcovi caramelizati si file de ...
- Dieta Ziua a XIV a
- Dieta Ziua a XIII a
- Dieta Ziua a XII a
- Dieta ziua a XI a
- Dieta Ziua a X a
- Dieta ziua a IX a
- Dieta ziua a VIII a
- DIeta Ziua VI ,VII.
- Dieta Ziua a V a
- Dieta Ziua a IV a
- Dieta Ziua a III a
- Dieta Ziua a II a
- A venit Primavara ! - Dieta scrie pe mine :) Ziua I-a
- Crenvursti in aluat
- Prajitura Lia
- Meniu de Paste 2010
- Paste Fericit !
Va invit pe Site :
Persoane interesate
http://simplitaly.wordpress.com/
-
-
Pere poșate în vin cu zabaioneAcum 7 ore
-
Rulada cu mere raseAcum 9 ore
-
Cu balonul în NormandiaAcum 19 ore
-
14 Irresistible Apple Desserts to Sweeten Your FallAcum 21 de ore
-
-
-
Pui cu gulie (usor, rapid, de efect)Acum 2 zile
-
Carne de porc conservata la borcanAcum 3 zile
-
Mini tarte cu crema de vanilie si fructeAcum o săptămână
-
Musaca de vinete cu dovleceiAcum o săptămână
-
Yayoi Kusama: Donne nell'Arte del NovecentoAcum 2 săptămâni
-
Mancare de rosii (fara carne, de post)Acum 5 săptămâni
-
Torta rovesciata alle susineAcum 2 luni
-
Salată cu cartofi și verdețuriAcum 3 luni
-
Hello world!Acum 5 luni
-
-
-
-
BROOKIESAcum un an
-
Кекс с рикота и сливиAcum 2 ani
-
-
-
SlotssportAcum 2 ani
-
-
-
Hello world!Acum 3 ani
-
-
Cozonac tip PanettoneAcum 3 ani
-
Prajitura cu mere si biscuitiAcum 5 ani
-
Prajitura cu mere si crema de vanilieAcum 5 ani
-
Tocana de iepure cu pastai lateAcum 5 ani
-
Cum funcționează soluțiile adBlock?Acum 6 ani
-
-
Bancul zilei 18 iulie 2019Acum 6 ani
-
-
-
Cozonac Impleticit - Adi HădeanAcum 6 ani
-
Dulce vegan cu zmeuraAcum 6 ani
-
M.D.Acum 7 ani
-
Hristos a Inviat!!Acum 7 ani
-
Ghiveci călugărescAcum 7 ani
-
Construction Of Septic Tank RulesAcum 7 ani
-
TORT LUMEA LUI GUMBALLAcum 7 ani
-
Supa de wontonAcum 7 ani
-
-
Inchid blogul!Acum 8 ani
-
Unt de casaAcum 8 ani
-
-
Nefericitul din Jurnalul FericiriiAcum 8 ani
-
Fursecuri LinzerAcum 8 ani
-
-
-
Vietnam subiectiv (4)Acum 9 ani
-
O calatorie spiritualaAcum 9 ani
-
-
-
Aniversary cakeAcum 9 ani
-
CHEC APERITIVAcum 9 ani
-
1 MARTIE 2016Acum 9 ani
-
Supa de linteAcum 9 ani
-
-
Promisiunea, acest bănuţ găurit.Acum 9 ani
-
-
Peltea de gutuiAcum 9 ani
-
TorturiAcum 9 ani
-
Ovaz cu cocos si bananeAcum 10 ani
-
-
strudel cu mere 2Acum 10 ani
-
-
-
BrownieAcum 10 ani
-
Beach Paradise WallpaperAcum 10 ani
-
Miercurea fara cuvinteAcum 11 ani
-
Cheonggyecheon Stream, SeoulAcum 11 ani
-
-
Porcus MaximusAcum 11 ani
-
PUI KIEVAcum 11 ani
-
Cheesecake SeimaAcum 11 ani
-
Supa de Oase - Cum?Acum 11 ani
-
Soufflé au Chocolat/Sufleu de ciocolataAcum 11 ani
-
Cinci cani-Cinque tazzeAcum 11 ani
-
-
-
-
-
-
-
La revedereAcum 12 ani
-
FUNNEL CAKEAcum 12 ani
-
Prajitura cu nuca si ciocolataAcum 12 ani
-
Bârfa noastră cea de toate zileleAcum 12 ani
-
-
Salmorejo con TofuAcum 13 ani
-
Baclava (Baklava)Acum 13 ani
-
Trufe rawAcum 13 ani
-
PianoAcum 13 ani
-
Kaiser de casaAcum 13 ani
-
PapanasiAcum 13 ani
-
Minunatii in gradina taAcum 13 ani
-
Galuste cu prune- varianta cu maiaAcum 14 ani
-
-
-
Gallery: Favorite Jazz Fest EatsAcum 14 ani
-
Doar priviti, fara sa miscati!Acum 14 ani
-
Shina sobaAcum 14 ani
-
-
-
Saramurarea carniiAcum 14 ani
-
-
-
Tort cu zmeura si ciocolataAcum 15 ani
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
8 comentarii:
Iooooi parca ai adunat primavara in farfurie! Cata culoare, imi vine sa intind mana si sa mananc de placere.
Piciorus,
Tu cu umbrelutzele,eu cu morcovii :).
Ce prezentare!!!!SUPER!
Abia acum vad ca ai postat reteta asta minunata.. rusine sa-mi fie :D ca am pierdut asemenea incantare pentru papilele gustative, dar si pentru ochi :)
nu am mancat niciodata tilapia ! nici nu stiu cum arata.dar farfuria ta arata tare apetisant.
pure de mazare n-am papat inca dar mazarea imi place.farfuria prezentata de tine arata atat de bine.wow!!!pupici
Pansy,
Tilapia,are carnea alba cu striatii roz.E foarte apetisant.Iar la gust e ceva intre cod si pastrav.
Il gasesti la Metro in pungi de
500 g.
Sarah,
Daca iti place mazarea,nu e timpul pierdut sa incerci pureul .
Te pup.
Trimiteți un comentariu