Dupa prajitura de ieri cu Visine si mac, mai vin cu o reteta simpla, simpla.
Nici nu ma intind mult la vorba, pentru ca procedeul e acelasi cu cel descris ieri.
Preincalzim cuptorul la 170 de grade.
Preincalzim cuptorul la 170 de grade.
Ouale se pun intregi, se mixeaza 15-20 de minute cu zaharul, apoi cu uleiul in fir subtire, cu faina amestecata cu praful de copt, coaja de lamaie si vanilia, alternand faina, cu laptele rece.
La final presarati deasupra visinele curatate de samburi si coaceti in tava tapetata cu hartie de copt, 40 de minute.
Scoateti prajitura si dupa racire, pudrati-o cu zahar fin.
Ingrediente :
2 oua mari
1/2 cana zahar
1/2 cana ulei
1/2 cana lapte
2 cani faina amestecata cu 1/2 plic praf de copt
coaja de lamaie
zahar vanilat
cana de 250 ml.
Pofta buna !
9 comentarii:
visineleee...preferatele mele!!!
Mie imi plac foarte mult prajiturile cu fructe datorita gustului dulce-acrisor al acestora. Arata bine prajitura ta cu visine.
Nu trebuie sa fie ceva complicat ca sa fie bun, uneori lucrurile simple sunt cele mai apreciate. Mie imi place prajitura asta. E rapida, aromata, delicioasa!
Nu e corect! Sunt gravida si trebuie neaparat sa-mi fac acest capriciu! Poze superbe!
Cris,
Sarcina usoara. :-) .
Si eu voi fi bunica pentru prima oara in cateva zile.
Inseamna ca la anul pe vreamea asta,vom prajiturii la greu pentru un bebe mancacios.
Te pup pe burtica. :)
Usor de facut...e foarte buna
ce dimensiuni are tava dvs.?
Tava in care am facut aceasta prajitura,are 30 cm x 23 cm .
Mulţumesc! :*
Trimiteți un comentariu