tag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post1031582697223205165..comments2024-01-26T13:17:13.740+02:00Comments on POVESTI CULINARE: Ocaua micaLiahttp://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comBlogger35125tag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-26020028142351895432011-03-01T16:47:43.420+02:002011-03-01T16:47:43.420+02:00La multi ani si la cat mai multe retete!!!La multi ani si la cat mai multe retete!!!Vanillahttps://www.blogger.com/profile/15436025171111627943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-29878296709329852692011-02-23T16:54:49.058+02:002011-02-23T16:54:49.058+02:00Margot,
Multumesc de urari.
Iti doresc la randul ...Margot,<br /><br />Multumesc de urari.<br />Iti doresc la randul meu multa inspiratie atat la "pana "cat si la polonic.<br />Pup.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-31259887550351819742011-02-23T16:52:51.629+02:002011-02-23T16:52:51.629+02:00Zazuza,
Multumesc.
Supa e primita,ca si mie imi p...Zazuza,<br /><br />Multumesc.<br />Supa e primita,ca si mie imi plac "varzoasele".:)<br />Pup you back.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-34229086608105323242011-02-23T16:50:26.356+02:002011-02-23T16:50:26.356+02:00Dorina,multumesc .
Asa sa fie.:)Dorina,multumesc .<br />Asa sa fie.:)Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-35848366335053310392011-02-23T10:11:41.781+02:002011-02-23T10:11:41.781+02:00Hai ca suntem aproape de-o seama! Eu mai am putin ...Hai ca suntem aproape de-o seama! Eu mai am putin pana la un anisor, dar se pare ca am prins viata si grai cam in aceeasi perioada! La multi ani, sa cresti frumos si delicios, cu multi prieteni in jur si cu multe povesti frumoase, asa cum ne-ai obisnuit! Eu ma bucur tare mult ca am ajuns aici si ca te-am cunoscut, fie si doar prin intermediul acestor povesti. Cred ca cea mai cautata reteta de la Bistro este cea de cannelloni cu ricotta si spanac, f buna de altfel :) O recomand :) Cat despre ce ma atrage pe mine? Eh, scrisul si povestea - doar cu asta ma ocup :))<br /><br />Te pup cu drag si la multi ani!Margothttps://www.blogger.com/profile/08281735745188019164noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-3491789412960700752011-02-23T09:59:19.434+02:002011-02-23T09:59:19.434+02:00la multi ani! ma bucur ca ti-ai facut blog, asa te...la multi ani! ma bucur ca ti-ai facut blog, asa te-am cunoscut si eu :))! la mai mare! dau o supa de conopida in cinstea ta ;). te pup!Zazuzahttp://gulaschsuppe.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-90958101792606323012011-02-23T08:48:15.354+02:002011-02-23T08:48:15.354+02:00La multi , multi ani si cat mai multe postari.La multi , multi ani si cat mai multe postari.Dorinahttps://www.blogger.com/profile/15088952979124876652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-79816496885509617632011-02-23T08:20:51.515+02:002011-02-23T08:20:51.515+02:00Andreea,
Prajitura televizor ?
Pai vezi,ce spunea...Andreea,<br /><br />Prajitura televizor ?<br />Pai vezi,ce spuneam eu ?Copilaria in farfurie.Asta cauta romanii.<br />Daca incerci "ocaua",sa-mi spui cum ti-a iesit.:)<br />Te pup si-ti urmaresc cu sufletul la gura pozele frumoase si retetele inedite.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-13880909795406396292011-02-23T02:33:24.278+02:002011-02-23T02:33:24.278+02:00Te pup Lia si la cati mai multi ani de blogosfera....Te pup Lia si la cati mai multi ani de blogosfera. <br />De ce citesc blogosfera culinara? Pt ca avem cel putin 2 mese importante peste zi si decat sa fie momente anoste si fade mai bine sa fie unele fericite. Apoi in blogsfera gatesc, in mare parte, femei fara pregatire de sefi si totusi fac retete atat de minunate deci transmit curaj si retete care sunt realizabil in bucataria unui om obisnuit, cu ingrediente obisnuite. <br /><br />Degeaba e poza frumoasa intr-o revista daca ingredientele listate n-au nicio legatura cu ce va iesi pe farfurie. <br /><br />La mine cred ca prajitura Televizor este in top, si din cate vad in general dulciurile sunt cele preferate de cititori :)<br /><br />Iar ocaua mica am s-o incerc cat se poate de curand. Arata fabulos! :)Andreeahttps://www.blogger.com/profile/16031525066311429280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-68123113687721304422011-02-22T23:34:24.148+02:002011-02-22T23:34:24.148+02:00Gabi,
Cartofii cu usturoi si rozmarin sunt genial...Gabi,<br /><br />Cartofii cu usturoi si rozmarin sunt geniali.Atat de simpli si totusi atat de rafinati.<br />Dar retetele tale toate poarta in ele o raza de soare,chiar si in zilele inorate.<br />Nu mai departe de Sunrise Potatoes:)<br /><br />Asa ca daca tu cauti Povesti pe blogul meu,eu caut Soare pe al tau.<br />Te pup si multumesc pentru ideile originale.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-77519394084260532272011-02-22T23:28:12.755+02:002011-02-22T23:28:12.755+02:00Andreea,
M-ai facut sa rosesc.
Ai scris asa sensib...Andreea,<br />M-ai facut sa rosesc.<br />Ai scris asa sensibil si frumos,despre mine,ca nici eu nu stiam ca sunt asa de buna.:)<br />Tu esti o fata sensibila,care ne destainuie retete chinezesti , realizate impecabil.<br />Cand o sa-mi fie pofta de ravase ,rulouri,sau furnici in copac,la tine ma duc.<br />Cat despre combinatia: dulce,sarat,acru,iute,eu o ador.<br />Te pup si multumesc.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-65762288053139472762011-02-22T23:10:58.477+02:002011-02-22T23:10:58.477+02:00Draga mea, cea mai vizualizata, se pare ca a fost ...Draga mea, cea mai vizualizata, se pare ca a fost General Tso's chicken, pe care am postat-o intr-o doara :), nu ma gandeam ca lumea poate aprecia atat o combinatie de dulce-acrisor-iute:) Dar destul despre mine! Tie iti spun felicitari pentru tot ceea ce faci! Sunt de-a dreptul indragostita de povestile tale! Le citesc pe nerasuflate de fiecare data cand ni le dezvalui. De la tine am invatat ca o reteta cu cat este mai veche, cu atat este mai pretioasa. Prin povestile tale ne arunci zeci de ani in urma atunci cand bunica pregatea o reteta pe care o avusese si ea de la alte bunici, sau ne teleportezi in viitor cu retete simple dar combinate intr-o maniera eleganta.Ca sa nu mai spun despre povestile minunate cu animalute, (salut si lui Piscotel, ca tot veni vorba si de el )si poze frumoase din natura. Insa peste toate, tu ramai draga, buna si calduroasa noastra Lia. Esti minunata prin tot ceea ce faci! Iti multumesc ca existi!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/15075641814740654988noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-45520440187741159032011-02-22T23:10:22.863+02:002011-02-22T23:10:22.863+02:00Mariette,
Multumesc mult de urari.
Spune-mi ce s-...Mariette,<br /><br />Multumesc mult de urari.<br />Spune-mi ce s-a intamplat,ca te-am pierdut undeva pe parcurs.<br />Ai schimbat numele blogului ?<br />Sau visatoare cum sunt m-am ratacit eu ?<br />Te pup.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-69707949918839008402011-02-22T23:06:09.003+02:002011-02-22T23:06:09.003+02:00Piciorus,
A trecut un an.Practic a zburat.
Nici mi...Piciorus,<br />A trecut un an.Practic a zburat.<br />Nici mie nu mi-a venit sa cred cand am vazut Albumul vostru anul de instantanee .Clipe imortalizate cu atata talent.<br />Am sa incerc si pe viitor sa pastrez trendul si steagul Blogului cu povesti.<br />Pup Piciorusele.:)Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-8938698206529313092011-02-22T23:00:48.370+02:002011-02-22T23:00:48.370+02:00Alisson,
Sa stii ca si eu ma pregatesc de mult sa...Alisson,<br /><br />Sa stii ca si eu ma pregatesc de mult sa fac un Dall cu linte si spanac.<br />Nu l-am facut pentru ca nu am gasit lapte de cocos,dar am sa fac o improvizatie ,asa ca nu mai am nici o scuza.<br />Cat despre personalizare,dupa cum ti-am spus si eu adaptez retete.:)<br />Multumesc mult pentru urari.<br />Te pup.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-15466035264139311452011-02-22T22:56:07.405+02:002011-02-22T22:56:07.405+02:00La multi ani si la cat mai multe povesti! Lia drag...La multi ani si la cat mai multe povesti! Lia draga, ai un blog foarte frumos cu retete si fotografii minunate dar pe mine sincer cel mai mult ma captiveaza felul tau frumos de a povesti. Ai un talent extraordinar de a povesti care pe mine una m-a captivat. Sunt nenumarat de multe bloguri culinare realizate minutios cu retete inedite insa de fiecare data ma opresc tot la tine sa mai citesc o poveste si sa-mi mai descretesc fruntea, in cazul ca ar fi creata :)<br />La mine pe blog reteta cea mai accesata de cateva luni bune este "Cartofi la cuptor cu usturoi si rozmarin". Cat despre a doua intrebare mie personal imi plac blogurile cu fotografii expresive,cu retete cat mai simple dar frumos prezentate si daca mai au si povesti captivante in spatele lor, atunci inseamna ca a meritat sa ma opresc si eventual sa ma convinga sa incerc si eu.<br />Asadar, la multi ani Povesti Culinare!La-Chef-Ahttps://www.blogger.com/profile/17151917541857378069noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-57190706872068850182011-02-22T22:44:56.789+02:002011-02-22T22:44:56.789+02:00Si parca a fost ieri!Ce repede trece timpul...ce p...Si parca a fost ieri!Ce repede trece timpul...ce pot sa zic ...La multi ani blogului si multe,multe postari frumoase!O seara buna!Dana Mariettehttps://www.blogger.com/profile/07785668990743456993noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-18201183155474290982011-02-22T22:12:38.269+02:002011-02-22T22:12:38.269+02:00Lia,
Iti doresc la multi, multi ani de povesti - c...Lia,<br />Iti doresc la multi, multi ani de povesti - culinare si nu numai!<br /><br />Sincer, mie nu imi vine sa cred ca ai doar un an la activ - mi se pare ca esti acolo(aici) de cand lumea. Sa mai zica cineva ca trece prea repede timpul! :))<br /><br />Legat de intrebarile tale: la mine, salata cu ton este o reteta cu mult succes (nici eu nu ma asteptam la atati vizitatori...), iar ca vizitator, pentru mine importanta este poza - aceasta ma face efectiv sa salivez. Daca poza m-a prins (rareori titlul) citesc mai departe. <br /><br />Mai exista o categorie aparte de bloggeri (a caror fana sunt) care stiu sa povesteasca. Si care ma fac sa citesc o reteta pana la capat (desi reteta chiar nu e genul meu) doar de dragul povestirii... Tu esti o astfel de persoana, care are darul vorbelor... asa ca ce as vrea eu s avad mai departe la tine pe blog: acceasi combinatie perfecta intre reteta/poveste/Lia ca si pana acum!<br /><br />Pusi pusiMrs. Green Foothttps://www.blogger.com/profile/12554009540917740657noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-51440404286467778962011-02-22T22:06:07.823+02:002011-02-22T22:06:07.823+02:00la multi ani povestilor tale frumoase!si pozelor d...la multi ani povestilor tale frumoase!si pozelor din poveste!<br />cea mai accesata reteta este una relativ recenta,lintea cu spanac...<br />cit despre ce ma intereseza mai mult,nici eu nu stiu...cred ca si poza si povestea!reteta trebuie mereu personalizata daca o fac!:)Momohttps://www.blogger.com/profile/00009249829867167015noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-83768748200919286722011-02-22T20:42:10.185+02:002011-02-22T20:42:10.185+02:00Mariana,
Multumesc mult si-ti doresc si tie tot b...Mariana,<br /><br />Multumesc mult si-ti doresc si tie tot binele din lume.<br />Gustule e bun ,daca pui si putina dragoste.<br />Si din cate am vazut,tu ai din plin.<br />Te imbratisez.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-89425475825919817432011-02-22T20:08:46.086+02:002011-02-22T20:08:46.086+02:00La multi ani VOUA!
Te vizitez pentru preparatele t...La multi ani VOUA!<br />Te vizitez pentru preparatele tale grozave (care sunt pe gustul meu),pentru pozele minunate si pentru frumoasele tale povestiri!<br />Va imbratisez mereu!Marianahttps://www.blogger.com/profile/08157558190105453512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-82436472912439545922011-02-22T20:02:58.590+02:002011-02-22T20:02:58.590+02:00Cristina,
Ma bucur sa aud ca iti plac povestile m...Cristina,<br /><br />Ma bucur sa aud ca iti plac povestile mele.Vesele sau triste,dupa cum e si viata.<br />Placinta cu rabarbar,e specifica zonei tale.Eu nu am facut niciodata,ca nu am avut materie prima.<br />Anul trecut am primit de la Lilly o tufa pe care am plantat-o.Sper ca anul acesta sa am primele tije.<br />Dupa aia merg la tine la Medias dupa reteta.:)<br />Te pup si multumesc inca o data.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-20041462144366995942011-02-22T19:51:28.848+02:002011-02-22T19:51:28.848+02:00Carmen,
Multumesc din suflet pentru aprecieri si ...Carmen,<br /><br />Multumesc din suflet pentru aprecieri si cuvintele frumoase.<br />Ma bucur ca te simti bine in casuta mea.<br /><br />Apropo de gombotii cu prune.Si la mine sunt in top,pe pozitia trei.:)<br /><br />Incep sa cred ca am avut dreptate in presupunerile pe care le-am facut.<br /><br /><br />Imi place enorm sa impartasesc cu voi experiente.<br /><br />Te pup.Liahttps://www.blogger.com/profile/06334530220635839744noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-33080440641678212612011-02-22T19:48:07.429+02:002011-02-22T19:48:07.429+02:00La multi ani "Povesti culinare: !!!
Te urmare...La multi ani "Povesti culinare: !!!<br />Te urmaresc inca de la inceput:)si am devenit dependenta de pozele si de povestile tale atat de frumos scrise :)<br />Vad ca nu sunt singura care face selectia retetelor "neaparat de incercat" dupa titlu si poze:) Rareori ma opresc asupra unei retete daca nu ma captiveaza in primele secunde :)<br />Pe blogul meu, cea mai accesata reteta este prajitura cu rabarbar :)Cristina's Worldhttps://www.blogger.com/profile/16372654331457913534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3761877361264633676.post-14382254228655214332011-02-22T19:07:30.870+02:002011-02-22T19:07:30.870+02:00La multi ani blogului tau,si multi multi inainte …...La multi ani blogului tau,si multi multi inainte …<br />…dar mai ales stapinei lui, a carei talent de a impleti, in mod absolut original, gatitul cu scrisul si cu fotografia a dat nastere acestui minunat “blogulet” pe care ma bucur din suflet ca l-am gasit si unde ma simt atit de bine(imi dai voie sa spun ca acasa?!) cind poposesc (ma relaxez, invat, admir!!!!) …<br />…iti doresc sa fi sanatoasa , sa ne spui si sa ne arati in continuare multe, multe “povesti culinare”…<br />Te pup!<br /><br />Ps. La mine sint galustele cu prune!!!!Carmenhttps://www.blogger.com/profile/09870766148063431247noreply@blogger.com